ПАРАЛЕЛ ЕАД ПОЛУЧИ ПРИЗ „ДЪРЗОСТТА ДА БЪДЕШ ПЪРВИ“

ПАРАЛЕЛ ЕАД отличени с приз „Дързостта да бъдеш първи“. Отличията бяха връчени на стилна церемония в библиотеката на Техническия университет в Габрово.

На първата церемония по връчване на награди на регионалния бизнес бяха номинирани двайсет и три фирми в шест категории. Отличените бяха определени на базата на официална информация от Националния статистически институт, Българската Агенция за инвестиции, Областен информационен център, Държавен фонд „Земеделие“ и Общините Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна.

„Днес няма да бъдат давани оценки, защото вашите постижения, са оценявани многократно и на различни нива. Приемете тази вечер като послание, а отличията – като признание. А то е за всеки един от вас, без значение броя на служители ви и колко голям е бизнесът ви, защото всички вие се грижите за просперитета на жителите от нашия регион.“ – подчерта в своето привествие към номинираните областният управител Невена Петкова.

На церемонията присъства и вицепремиерът Томислав Дончев, който поздрави гостите и подчерта, че трябва повече да се говори за предприемачите, защото това е призвание, което заслужава много високо обществено уважение. „Няма училище за предприемачи, както и за таланти, но ние трябва да направим необходимото нашето общество да произвежда повече предприемчиви хора, които имат умения, дързост и смелост да рискуват и да дават възможност на другите, да се състезават с другите, защото бизнесът е вечно състезание“.

Call Now Button