МАТРАЦИ НАНИ

СБЪДНАТ СЪН

Фабриката за производство на матраци НАНИ е въведена в експлоатация през 2005 г. и e оборудвана със съвременна производствена линия за продукти за съня от водещи фирми.

Портфолиото на НАНИ включва: матраци със сърцевини от пенополиуретан Kovafoam, пружинна система тип Bonnell Spring – двойнокорпусни пружини, съединени със спирала и тип Pocket Spring – система от индивидуално опаковани пружини в текстилни джобове, както и разнообразие от аксесоари за съня – възглавници, олекотени завивки, протектори и др.

Производството на матраците се извършва по нова технология на основата на профилиран пенополиуретан, която позволява чрез различна комбинация на плътност, твърдост и конфигурация на слоевете да се постигнат продукти с изключителна ергономичност и анатомичност, максимална проветривост и комфорт.

Гарантираме качеството на нашите матраци чрез прецизен подбор на материалите и използване на най-добри производствени практики.

ДИВАНИ НАНИ

КОГАТО ТИ Е УДОБНО

ПАРАЛЕЛ ЕАД разполага с  модерна фабрика за производство  на мека мебел, стартирала дейността си през 1995 г. Разполагаме  със съвременно оборудване и квалифициран персонал, гарантиращи високо качество на моделите, разнообразие на  варианти и цветови комбинации.

По настоящем предлагаме на българския и международен  пазар мека мебел в различни текстили и кожи (естествени и синтетични) и голямо разнообразие от тапицерии. Те се доставят от най-реномирани световни производители и са с внимателно подбрани десени и характеристики.

За нуждите на клиентите работи отдел за развитие към фирмата, който проучва търсенето на пазара, културния контекст и начин на живот, за да бъде задоволен най-пълно потребителският вкус.

ZONA FOR HOME

ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС

ZONA FOR HOME е една от най-големите мебелни вериги у нас, която разполага с обширна складова база.

Търговският комплекс в гр. София е най-големият мебелен магазин в България с изложбена площ от над 10 000 квадратни метра, като показаните мебели са над 5 000 на брой.

Петте етажа са разделени тематично, като размерите на примерните интериорни решения са максимално близки до реалните размери на повечето жилища. По този начин се добива по-ясна представа как биха изглеждали мебелите в дома ви.

Разположен е на кръстовището на бул. Сливница и ул. Адам Мицкевич, известно като Орион. Откритият паркинг със 130 места е безплатен за посетители.

KOVAFOAM

ТЕХНОЛОГИЯ И ЕКОЛОГИЯ

Фабриката за производство на пенополиуретан Kovafoam е изграден в Производствената база в гр. Севлиево през 2000г.

В производствения цикъл са използвани технологии от последно поколение и  най-модерна техника на реномирани компании като. В производствения процес  е интегриран затворен технологичен  цикъл, включващ всички етапи на обработка – от суровините до крайния продукт. Изградена е и собствена лаборатория, която стриктно контролира качеството както изходните суровини, така и на готовите продукти.

Производството на пенополиуретан е оборудвано  със съвременни поточни линии от ново поколение, отговаряйки на най-новите  изисквания за енергийна ефективност, опазване на околната среда и здравословни и безопасни условия на труд. Високите стандарти за качество се гарантират от интегрирана система с висока степен на автоматизация на всеки етап от производствения процес.

Внедрените в ПАРАЛЕЛ ЕАД Система за управление на качеството ISO 9001: 2008 и система за управление на околната среда ISO 14001:2004 гарантират поддържането на високо качество и безопасност при работа. Иновативното високотехнологично оборудване позволява  да се произвеждат продукти, задоволяващи и най-взискателните клиенти.

KOVA WADDING

ПО МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Фабриката за производство на термовата е изградена в производстваната база в гр. Севлиево през 2004 г.

Тя е оборудвана с 5 съвременни поточни линии, произвеждащи термовата на руло и формована вата.  Портфолиото включва обемна и фиксирана полиестерна или силиконова термовата с  плътност 60 – 500 г./м2 , както и формована (на топчета) термовата от кухи силиконизирани влакна.

През годините ПАРАЛЕЛ ЕАД  се утвърди като надежден производител и доставчик на висококачествена термовата за шивашките и мебелните предприятия в страната и чужбина, отговаряща на най-високите международни изисквания и стандарти.

ПРОДУКЦИЯ ОТ ПАРАЛЕЛ ЕАД

СЪС СВЕТОВНО КАЧЕСТВО И НИВО

Ние непрекъснато разширяваме нашето сътрудничество с партньори от целия свят, като предлагаме  изработка на висококачествени матраци, мека мебел и градински продукти под чужда марка, съобразени изцяло с изискванията и спецификациите.

Инвестирали сме значителни средства в изследвания и разработка на продукти и съвременно оборудване, което отговаря на най-високите международните стандарти. Екип от служители, работещи в различни направления (конструктори, дизайнери, инженери, технолози), разработват модели по предварително зададени характеристики, осигурявайки  най–добри цени и гарантирано качество.

През 2010г. увеличихме трайно производството на седалки, възглавници и възглавници за сън, градински продукти и др. Мащабът на дейността се увеличава значително, което налага разширяване на производството и оборудване с допълнителни високотехнологични линии.

Call Now Button