МИСИЯ И ВИЗИЯ

ХОРАТА СА НАЙ-ЦЕННИЯ НИ КАПИТАЛ

ЦЕННОСТИ

Ние от ПАРАЛЕЛ ЕАД ежедневно и във всяко действие се ръководим от споделена  визия и ценности, които са здрав фундамент и спойка на нашата компания и ключ към успеха.

В нашата корпоративна култура и ясни ангажименти са залегнали следните принципи:

  • Да надхвърлим очакванията на нашите потребители и партньори, като им осигурим най-добрите продукти и услуги на конкурентни цени и в     договорените срокове.
  • Стремеж към най-високи резултати – ние се стараем да бъдем най-добрите и да работим на световно ниво.
  • Да работим професионално, отговорно и  коректно, като изпълняваме поетите ангажименти към нашите потребители и партньори ;
  • Да осигурим  на нашите служители условия, за да достигнат пълния си потенциал.

МИСИЯ

Да произвеждаме и дистрибутираме широка гама от продукти с гарантирано качество на конкурентни цени. Внедрявайки последните достижения в световен мащаб,  да осигурим на нашите потребители продукти с най-висока степен на надеждност, комфорт и удобство. По този начин ние способстваме за подобряване на техния сън и ползвотворна почивка.

ВИЗИЯ

За да запазим водещата си позиция на българския пазар на матраци, мебели и суровини за мебелната промишленост (полиуретан и вата) и за да стъпим стабилно и утвърдим името си и на международния пазар ние следваме предварително начертания си план да:

  • Изградим дългосрочно и взаимоизгодно сътрудничество с нашите партньори, основано на коректност, професионализъм и уважение;
  • Разработим нови, усъвършенствани модели, следвайки последните тенденции на пазара, както и да осигурим възможност за изпълнение на поръчки по индивидуален проект;
  • Развиваме и усъвършенстваме производствените процеси и дейността на компанията;
  • Оптимизираме постоянно нашата дейност и да осигуряваме устойчиво развитие на бизнеса;
  • Развиваме добрите служители и мениджъри на компанията.

НАШАТА ЦЕЛ

Да бъдем безспорен лидер на българския пазар на матраци, мека тапицирана мебел, пенополиуретанова пяна и термовата, като осигурим най-високо качество и навременно обслужване при най-добри цени“ –  не е просто заявление от наша страна, а представлява неразделна част от бизнес философията на ПАРАЛЕЛ ЕАД . Екип от доказани професионалисти и експерти е изцяло мотивиран да  развива различни сфери на дейността на компанията.

Ако имате интерес да научите повече за нашите проекти, може да се свържете с нас, за да обсъдим възможностите за взаимоизгодно сътрудничество. Ние от ПАРАЛЕЛ ЕАД ще се радваме да имаме не просто бизнес отношения, но и да развием дългосрочно сътрудничество, разработвайки нови и интересни проекти.

Call Now Button