ПАРАЛЕЛ ЕАД разширява и обновява всяка година портфолиото от предлагани модели, за да отговори на изискванията на потребителите и пазара.

За това време компанията натрупа сериозен опит, използвайки световно ноу-хау и най- добри мениджърски практики за управление на дейността и се утвърди като надежден партньор с доказан експертен опит в областта.

Произвежданите от нас продукти  се отличават с гарантирано високо  качество – съвременни, ергономични, със стилен дизайн и внимание към детайлите. Това ни дава възможност да работим успешно и да бъдем конкурентни както на българския, така и на международния пазар.

Собствените производствени линии за изработка на изходните материали – пенополиуретан и термовата, позволяват висока степен на гъвкавост и бързина при изработка на продукти с необходимото качество, форма, плътност, еластичност, издръжливост и комфорт. Това дава възможност да отговорим на изискванията на клиентите и да им предложим мебели с различни характеристики, функционалност и стил.

ПАРАЛЕЛ ЕАД

Предпочитаният партньор

ПАРАЛЕЛ ЕАД е водеща компания с над 20-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, мебели и материали за мебелното производство.

ПАРАЛЕЛ ЕАД се стреми да бъде предпочитаният партньор за всяка една компания, която търси професионално изградена система за производство, дистрибуция, маркетинг и логистика на матраци и мебели на територията на страната и в чужбина.

НА СВЕТОВНО НИВО

Над 20 години традиция и най-високо качество

През 2015 г. ПАРАЛЕЛ ЕАД откри нова производствена, складова и административна база в град Севлиево. Инвестирани бяха значителни средства за разширяване на бизнеса.

Благодарение на това компанията разполага с  няколко производствени площадки  – за матраци, за дивани, за пенополиуретан, за вата, за продукти за дома и градината, предназначени за големи международни търговски вериги. От началото на 2016 г. реализира мащабна програма за  тяхното оборудване и модернизиране в съответствие с изискванията на международния стандарт за качество на произвежданите продукти  “Добра производствена практика” (ДПП).

Ние работим с висококачествени суровини и  използваме най-съвременни технологии на водещи производители. Производството е сертифицирано според изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001:2008.

Въведени са модерни управленски методи, съчетани с дългогодишен опит и са създадени условия ПАРАЛЕЛ ЕАД да произвежда широка гама продукти, отговарящи на изискванията на клиентите и бизнеса. В призводствената база на ПАРАЛЕЛ ЕАД е интегрирана модерна логистична система, която осигурява оптимални складови наличности, така че да отговори на потребностите на пазарите. Високото качество на продуктите се гарантира от високотехнологично оборудване и квалифициран персонал.

ПАРАЛЕЛ ЕАД е носител на Златен медал на 25-тия Международен панаир в Пловдив за матрак СИРЕНА МЕМОРИ – 5 зони на комфорт.

ПАРАЛЕЛ ЕАД е носител на Златен медал на 25-тия Международен панаир в Пловдив за матрак СИРЕНА МЕМОРИ – 5 зони на комфорт. За нашите контрагенти ние сме финансово стабилен и надежден партньор, с доказан експертен опит в областта на мебелите, матраците и основни суровини за мебелно производство.

ПРОИЗВОДСТВЕНИ МОЩНОСТИ

Сертифицирани съгласно БДС ISO 9001:2015, БДС ISO 14001:2015 и БДС ISO 45001:2018

ПАРАЛЕЛ ЕАД разполага с най-съвременно оборудване за производство на мебели, матраци, градински изделия и материали за мебелното производство от водещи производители.

Това позволява затваряне на производствения процес и гарантиране качеството и разнообразието на произвежданите продукти, в съответствие с най-високите изисквания на клиенти и потребители.

Производственият процес е сертифициран съгласно изискванията на БДС ISO 9001:2015, БДС ISO 14001:2015 и БДС ISO 45001:2018.

Продукцията се дистрибутира както на българския пазар, така и на международния в т.ч. производство на мебели, матраци и основни суровини за големи международни търговски вериги и производители. Екип от доказани дизайнери в областта създават стилни и комфортни модели, следващи последните тенденции в областта на обзавеждането и интериора.

Call Now Button