TRUE LEADERS на ICAP CRIF България награждава български компании

ICAP CRIF Bulgaria, част от бившата ICAP, group of companies – най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 23 Декември 2021г. след придобиване, стана част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента, за десета поред година отличава водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”.

Събитието се състоя на 08 декември 2022г. в Бална зала на Гранд Хотел Милениум София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Наградите бяха връчени от г-н Роберто Санторели – Президент на Конфиндустрия България, г-н Минко Герджиков – Изпълнителен Директор на Гръцки Бизнес Съвет в България, г-н Милен Станоев – Директор на завод и Изпълнителен Директор на ГАЕА – Зелена алтернативна енергия, г-жа Иванка Иванова– Главен Оперативен Директор и член на Борда на Орбико България и Румъния.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване. Наградените компании отговарят на следните критерии:

  • са сред 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2021
  • са запазили или увеличили броя на своя персонал (2021 спрямо 2020)
  • имат висока кредитна оценка (ICAP CRIF Credit Score А1 – B2)
  • са лидер в своя сектор

.

Call Now Button