Новини

cert_news

21ноем. ‘16

Четвърта Годишна Конференция на Мебелните Производители

Като пълноправен член на Браншовата Камара на Дървообработващата и Мебелната Промишленост, бяхме поканени на годишната конференция на Камарата. Мероприятието се проведе на 18-ти Ноември в хотел Рила- Боровец и събра близо 200 производители и експерти в бранша. 

Конференцията бе открита от г-н Галин Господинов - Председател на УС на БКДМП. В официалното откриване на събитието с приветствени слова към аудиторията се обърнаха официалните гости: Г-н Любен Петров - Заместник - министър на икономиката, Инж. Георги Костов - Заместник - министър на земеделието и храните, Г-н Стамен Янев - Изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, Г-н Тони Кръстев - Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите, Г-н Никола Стоянов - Заместник - изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Г-н Добрин Иванов - Изпълнителен директор на Асоциация на индустриалния капитал.

В рамките на събитието за втора година се проведе церемония по връчване на Годишни награди за  2016 г. за членовете на Камарата, с цел да бъдат насърчени и популяризирани добрите примери и постиженията на фирмите от сектора. Наградите на отличените фирми бяха връчени от официалните гости на Конференцията.

Бяхме номинирани в две категории- Иновации и Износ и получихме официални Грамоти за Номинация- стимул да продължим да се развиваме и да спечелим първите места през 2017г.

 

Още новини

Награда

14дек. ‘17

ПАРАЛЕЛ ЕАД e "TRUE LEADER"

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за пета поредна година отличава водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”.

trueladers

01ноем. ‘17

ПАРАЛЕЛ ЕАД e "TRUE LEADER" за 2016 г.

Инициативата "TRUE LEADERS", организирана от ICAP Bulgaria, отличава за пета поредна година всички компании в страната, покриващи едновременно няколко измерими и обективни критерии като висока доходност, увеличение на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.

Новина

08авг. ‘17

Документация за участие в процедура за избор на изпълнител Публична покана с предмет: Закупуване на оборудване за производство на продукти със здравословен пълнеж в 10 обособени позиции

Документация за участие в процедура за избор на изпълнител Публична покана с предмет: Закупуване на оборудване за производство на продукти със здравословен пълнеж в 10 обособени позиции както следва: Автоматична кроялна система ЛИНИЯ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА МЕБЕЛНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА СПАНЕ ОТ 100% ОТПАДЪЧНИ ВЛАКНА ДО 100% СВЕЖИ СИЛИКОНИЗИРАНИ ВЛАКНА Автоматична, опаковаща с тънък слой машина Линия от 2 машини : Универсална машина за покет пружини и Машина за икономичен монтаж на покет пружини Моторизирана, лентова маса за по-производителни поръбващи операции Шевна машина за тропосване на ивици Машина за непрекъснато ватиране с двойна глава Машина за ватиране на декоративна възглавница с двойни глави Машина за зашиване на ципове Конвейер за контрол на качеството